Over ons

Good Chefs
Good Chefs is opgericht door Erik Hilgers en Stan Burgman twee freelance chefs die nog altijd met regelmaat zelf in de keuken staan. Hun ervaring vormt de basis van onze persoonlijke en praktijkgerichte aanpak.
We bemiddelen meer dan 250 koks door heel Nederland en verzorgen complete culinaire producties, high-end catering en exclusieve evenementen. Van concept en inkoop tot uitvoering en nazorg, wij nemen de volledige culinaire operatie uit handen.
Dankzij onze roots in het vak, ons netwerk en oog voor kwaliteit zijn we een betrouwbare partner voor zowel opdrachtgevers als freelancers. Samen bouwen we aan de nieuwe standaard in horeca-bemiddeling.

Waarom samenwerken met Good Chefs?

Ondersteuning
Good Chefs ondersteunt horecaondernemers met het snel vinden van culinaire professionals, van tijdelijke chefs tot structureel talent of complete concepten.

Ervaren team
Good Chefs levert ervaren koks voor tijdelijke én langdurige versterking van jouw keukenteam. Of je nu snel een chef zoekt of je team duurzaam wilt uitbreiden, wij selecteren alleen vakmensen die passen bij jouw keuken en concept, betrouwbaar, kundig en gedreven door passie voor het vak.

MEP-Keuken
Met de MEP-keuken van Good Chefs optimaliseer je jouw mise-en-place met constante kwaliteit in sauzen, garnituren en basisbereidingen. Zo bespaar je tijd, verminder je verspilling en kan je keukenteam zich volledig richten op service en gastbeleving.